ISO 23983:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ٠١ سبتمبر ٢٠٢٥

Food products — Characteristics of fresh and dry baker’s yeast

ملفات الوثيقة ISO 23983:2025

الإنجليزية 12 صفحات
الإصدار الحالي
81.32 USD

مجال الوثيقة ISO 23983:2025

This document specifies characteristics of living fresh and dry baker’s yeast, particularly those relating to general product properties, application performance, physical and chemical properties, microbiology and nutritional value information.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013 
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 2055-1:2020
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية يمنية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO 3953:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Metallic powders — Determination of tap density
ISO 24108-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Grid square statistics and their applications — Part 1: Fundamental principle of grid square statistics
ISO 23333:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Natural gas — Upstream area — Requirements and testing of slick water
ISO 1008:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Photography — Unprocessed photographic papers — Sheet dimensions